Lahti kauppatiede ilta 2018

990,00  sis. alv

4.4.2018 – 31.5.2018
Harjula Setlementtitalo, Harjulankatu 7, Lahti
Aikataulun näet klikkaamalla linkkiä Aikataulu

Kauppatieteiden iltakurssimme tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden valmistautua kauppatieteiden valintakokeeseen osaavien opettajien ohjauksessa. Iltaopetus mahdollistaa täysipainoisen kurssille osallistumisen myös päivätyössä käyville. Kurssi soveltuu erityisesti niille, jotka ovat iltaisin virkeimmillään seuraamaan opetusta ja käyttävät aamut mieluummin itsenäiseen kertaamiseen.

Kurssin opettajat ovat oman alansa asiantuntijoita: osa kokeneita ammattilaisia ja osa opintojensa loppuvaiheessa olevia nuoria osaajia. Opettajat ovat perehtyneet uuden opetusuunnitelman mukaisiin lukion oppimääriin sekä vanhoihin kauppatieteen valintakokeisiin ja osaavat siksi nostaa esiin keskeisimmät kurssien sisällöt. Opetuksessa keskitytään valintakokeen kannalta olennaisimpiin teorioihin ja malleihin, ja niitä selvennetään konkreettisten esimerkkien kautta.

Kauppatieteiden kurssiin kuuluu runsaasti harjoituskokeita. Lisäksi kurssiin kuuluu opetuspaikalla tehtävä valintakoetta simuloiva harjoituspääsykoe, joka vastaa laajudeltaan ja tasoltaan mahdollisimman hyvin oikeaa valintakoetta.

Painettu kurssimateriaali sisältää teoriatiivistelmät valintakoekirjallisuudesta ja eritasoisia harjoistustehtäviä.

Kurssilla saat käyttöösi opintogurun palvelut. Palveluihin kuuluvat lähtötilanteen kartoitus, alkutasokoe ja henkilökohtainen oppimissuunnitelma. Opintoguruun voit olla yhteydessä opiskelutekniikkaan, aikatauluun, valintakoehuoliin ja lukusuunnitelmaan liittyvissä asioissa.

Kurssi sisältää
– 8 opetuskertaa kustakin aineesta (YH2, HI1, MAB5)
– Aineistovalmennuksen kokeessa mahdollisesti jaettavaa aineistoa ajatellen
– Laskuharjoitukset
– Opetusvideot (matematiikka) ja luentotallenteet (yhteiskuntaoppi ja historia)
– Tiivistelmät lukion uuden opetussuunnitelman (2015) yhteiskuntaopin (YH2), historian (HI1) ja matematiikan (MAB5) kurssien sisällöistä
– Runsaasti eritasoisia harjoitustehtäviä ratkaisuineen
– Viisi sähköistä välikoetta
– Harjoituspääsykokeen ratkaisuineen
– Opintogurun palvelut, joiden avulla tehostat opiskeluasi

Takuuvalmennus varaa oikeuden muutoksiin.