Helsinki kauppatiede aamu 2018

1090,00  sis. alv

4.4.2018 – 31.5.2018
Eiran aikuislukio, Laivurinkatu 3, Helsinki.

Aikataulun näet alla klikkaamalla linkkiä
Aikataulu

Kauppatieteiden aamukurssimme mahdollistaa täyspainoisen keskittymisen sekä ylioppilaskirjoituksiin että valintakokeeseen. Kurssi soveltuu erityisesti niille, joille aamu on antoisinta aikaa opetuksen seuraamiseen ja illat kuluvat opittua kerratessa tai harrastusten ja työn parissa.

Kurssin opettajat ovat alansa asiantuntijoita: osa kokeneita ammattilaisia ja osa opintojensa loppuvaiheessa olevia nuoria osaajia. Opettajat ovat perehtyneet uuden opetusuunnitelman mukaisiin lukion oppimääriin sekä vanhoihin kauppatieteen valintakokeisiin ja osaavat siksi nostaa esiin keskeisimmät kurssien sisällöt. Opetuksessa keskitytään valintakokeen kannalta olennaisimpiin teorioihin ja malleihin, ja niitä selvennetään konkreettisten esimerkkien kautta.

Kauppatieteiden kurssiin kuuluu runsaasti harjoituskokeita. Lisäksi kurssiin kuuluu opetuspaikalla tehtävä valintakoetta simuloiva harjoituspääsykoe, joka vastaa laajudeltaan ja tasoltaan mahdollisimman hyvin oikeaa valintakoetta.

Painettu kurssimateriaali sisältää teoriatiivistelmät valintakoekirjallisuudesta ja eritasoisia harjoistustehtäviä.

Kurssilla saat käyttöösi opintogurun palvelut. Palveluihin kuuluvat lähtötilanteen kartoitus, alkutasokoe ja henkilökohtainen oppimissuunnitelma. Opintoguruun voit olla yhteydessä opiskelutekniikkaan, aikatauluun, valintakoehuoliin ja lukusuunnitelmaan liittyvissä asioissa.

Kurssi sisältää
– 7 opetuskertaa kustakin aineesta (YH2, HI1, MAB5)
– Aineistovalmennuksen kokeessa mahdollisesti jaettavaa aineistoa ajatellen
– Laskuharjoitukset
– Opetusvideot (matematiikka) ja luentotallenteet (yhteiskuntaoppi ja historia)
– Tiivistelmät lukion uuden opetussuunnitelman (2015) yhteiskuntaopin (YH2), historian (HI1) ja matematiikan (MAB5) kurssien sisällöistä
– Runsaasti eritasoisia harjoitustehtäviä ratkaisuineen
– Viisi sähköistä välikoetta
– Harjoituspääsykokeen ratkaisuineen
– Opintogurun palvelut, joiden avulla tehostat opiskeluasi

Takuuvalmennus varaa oikeuden muutoksiin.

Kuvaus