Palautetta

Ella 21

”Aloitin oman hakuprosessini lukiosta valmistumisen jälkeen. Olin kuitenkin vielä epävarma ensimmäisellä hakukerrallani ja ajattelin mennä niin sanotusti kokeilemaan pääsykoetta. Luku-urakkani ei ollut sataprosenttinen ja tämän seurauksena paikka ei auennut minulle. Pidin välivuoden ja lähdin au-pairiksi Australiaan. Australiassa työskennellessäni aloin toden teolla miettimään opintojani ja tulevaisuuttani. Kauppis alkoi tuntumaan päivä päivältä entistä enemmän oikealta vaihtoehdolta. Kevättalvella 2017 Suomeen saapuessani päätinkin aloittaa luku-urakan uudelleen. Koin kuitenkin, että lukemani oppi ei mennyt täysin perille. Ajattelin, että valmennuskurssi voisi olla varteenotettava vaihtoehto. Otin tuumasta toimeen ja ilmoittauduin Takuuvalmennuksen valmennuskurssille. En ole katunut päivääkään sitä, että ilmoittauduin Takuuvalmennuksen kurssille, sillä opiskelupaikka avautui minulle toisella yrityskerralla kauppakorkeakouluun. Haluan kiittää takuuvalmennusta sekä sen asiantuntevia opettajia. En voisi olla tyytyväisempi”.

Daniel 20

”Hain kauppikseen abikeväänä. Aloitin lukemisen talvella hyvissä ajoin. Minulla oli kuitenkin samaan aikaan myös ylioppilaskirjoitukset, joten luku-urakka oli erittäin raskas. Päätin ilmoittautua valmennuskurssille. Pohdin, valitsisinko Ekonomivalmennuksen kauppatieteiden valmennuskurssin vai Takuuvalmennuksen kurssin. Päädyin lopulta Takuuvalmennukseen, sillä kaverini suositteli kurssia. Kurssin opettajat olivat ystävällisiä sekä erittäin asiantuntevia. Koin valmennuskurssista olevan erittäin paljon hyötyä ja se tuki omaa itsenäistä opiskeluani runsaasti. Jännitin pääsykoetta ja ajattelin mokanneeni kokeessa pahasti, sillä koko kevät oli minulle erittäin raskas. Pääsin kuitenkin sisään ja opiskelen parhaillani Turun yliopiston kauppakorkeakoulussa. Kiitos Takuuvalmennus! ilman teitä ja teidän opettajianne en asuisi ja opiskelisi parhaillaan Turussa.””Haluan kiittää kaikkia Takuuvalmennuksen opettajia loistavasta opetuksesta. Erityisesti kiitokseni haluan osoittaa laskentatoimen opettajalle. Lyhyelläkin matikalla pärjäsin hienosti. Hän muistaa minut kurssilta – se joka välttämättä halusi yrittää vaikeampiakin tehtäviä. Kiitos kannustuksestasi.”

Aulis 24

”Saavutin vuoden tärkeimmän tavoitteeni vihdoinkin – opiskeluoikeuden KTM-tutkintoon Aalto yliopistoon. Suuri kiitos onnistumisestani kuuluu teille. Kurssihenki oli mahtava ja opettajat olivat kaikki innostavia ja asiansa osaavia.”’

Birgit 44

Selailin nettisivuja etsien tietoa valmennuskursseista. Olin pitkään ajatellut valmennuskurssien olevan ajanhukkaa sekä rahan tuhlausta. Päätin kuitenkin antaa valmennuskursseille ja Takuuvalmennukselle mahdollisuuden, joten ilmoittauduin kurssille. Kurssin aloittaminen jännitti minua, sillä opiskelemisesta oli kulunut pitkä aika. Opettajat osoittautuivat kuitenkin erittäin mukaviksi, asiantunteviksi ja tsemppauskin oli kohdillaan. Kurssin yleinen ilmapiiri oli loistava. Sain monia uusia tuttavuuksia muista kurssilaisista, jotka olivat minua vuosikymmeniä nuorempia. Varsinainen pääsykoetilanne oli kuitenkin hektinen ja jännittävä. Koin jännittäneeni liikaa ja ehkäpä jopa vastanneeni väärin? Saatuani kuitenkin tiedon siitä, että minulle on myönnetty opiskelupaikka, muutti kaiken täysin. En uskonut, että aloittaisin opinnot uudestaan aikuisiällä. Tämä on erittäin hieno ja ainutkertainen tilaisuus. Kaikki kiitos menee Takuuvalmennukselle ja sen mahtaville opettajille, jotka tekivät tämän mahdolliseksi.